YAKAKENT İMAM HATİP ORTAOKULUNDAN BİLİM SERGİSİ

.........


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 12 Mayıs 2018 03:00
Okunma Sayısı : 2265
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      Yakakent İmam Hatip Ortaokulunda yıl sonu Bilim sergisi açıldı.11 Mayıs 2018 Cuma günü açılan Bilim Sergisi Okul Müdürü Süleyman Paşa Yılmaz önderliğinde Fen Bilgisi Öğretmeni Yusuf Can ve diğer öğretmen ve öğrencilerin yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda meydana getirilen birbirinden güzel eserlerden oluştu.



         Programa İlçe Kaymakamı Selin Sarı, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, Şube Müdürü Ahmet Aktaş,Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kadir Çakır, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel,Okul Müdürleri, Muhtarlar ve velilerin yanı sıra ilçede bulunan diğer okullardan birçok öğrenci ve öğretmen katıldı.

 


      Program açılış kurdelesinin İlçe Kaymakamı Selin Sarı, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Ahmet Günel ve Okul Müdürü Süleyman Paşa Yılmaz tarafından kesilmesiyle başlandı.

 


     Programda Okul Müdürü Süleyman Paşa Yılmaz açılış konuşmasında, öğrencilerin çalışmalarıyla geleceklerine ışık tutmaları ve bilimsel çalışmalar yapmalarının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Müspet bilimlerde araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin ülke kalkınmasında önem taşıdığını dile getiren Yılmaz, bundan dolayı öğrencileri bu tür çalışmalara özendirmek, bilimsel ve teknik bilgilere erişimi sağlamak gerektiğini kaydetti.



      Kaymakam Selin Sarı konuşmasında, "Öğrencilerin yaptıkları bir birinden güzel projelerle göğsümüz kabardı. Bilim ve ilim ile yoğrulan vatanına fayda sağlamayı ve güçlü bir geleceği işaret eden çalışmada emeği geçen başta yavrularımız olmak üzere herkese teşekkür ederim dedi.

 

         Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçemiz adına öğrencilerimizi bilim, spor ve sanat gibi değerlerle donatmak adına tüm gücümüz ile desteklemeye devam edeceğiz. Bugün bu 4006 TÜBİTAK programında gençlerimize yeterli destek ve imkânı sağladığımızda neleri başaracaklarını görmüş olduk. Güçlü bir Türkiye sloganıyla yaptığımız her çalışma ve hizmetin temelinde iyi bir eğitim olduğunu biliyoruz ve çocuklarımızın bu başarılarıyla gurur duyuyorum dedi.

 






LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş