10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Mayıs 2024 15:35
Okunma Sayısı : 441
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ

       Alaçam Engelliler Derneği ve Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu ile birlikte hazırlanan 10-16 Mayıs Engelliler Haftası İlçemizde 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat: 10.00’da Alaçam Engelliler Derneği Başkanı Vahide Topal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'na Çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

  10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı Ramazan ÖZDEMİR ile birlikte Engelliler Haftası münasebetiyle, Alaçam Engelliler Derneğini ziyaret etti. Engelli vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam KAYABAŞI, vatandaşlarımızla sohbet etti.

     10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu tarafından hazırlanan bir program icra edildi. Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Toplantı salonunda 14 Mayıs 2024 salı günü gerçekleştirilen program saat 10:00 da başladı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, halk oyunları gösterisi, Koronun söylediği müzik eserleri seslendirildi, programın sonunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü engelli sandalyesi dağıtıldı, programa, ilçe protokolü, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş