YAKAKENT TE 15 TEMMUZ MİLLİ İRADENİN YÜKSELİŞİ SERGİSİ AÇILDI

........


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 06 Eylül 2016 03:00
Okunma Sayısı : 2446
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından hazırlanan “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi” Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, İlçe Kaymakamı Yusuf GEMİCİ ve AK Parti İlçe Başkanı Sefer TEK tarafından Cumhuriyet Meydanımızda açıldı.

      AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerinde, Samsun ve yurdun dört bir yanından fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerden oluşan bir sergi düzenledi.

      Yakakent Cumhuriyet Meydanımızdaki açılışa; Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, İlçe Kaymakamı Yusuf GEMİCİ, AK Parti İlçe Başkanımız Sefer TEK ve Yöneticileri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 50’den fazla fotoğrafın yer aldığı sergide; 15 Temmuz gecesi Samsun’da ve yurdun dört bir köşesinde objektiflere yansıyan darbe karşıtı fotoğraflara yer verildi.

      Sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı: “15 Temmuz akşamı, Cumhuriyet tarihimizdeki kara lekelerden biri olurken aynı zamanda da halkın direnişinin darbecilere karşı sembol günü olmuştur. Milletimiz, geleceğine, milli iradeye ve demokrasisine sahip çıkmıştır. Yakakent te 15 Temmuz akşamından 10 Ağustos tarihine kadar vatandaşlarımız darbe girişimine ve hainlere karşı dik ve dirayetli tutumunu Yakakent Cumhuriyet Meydanı’nda göstermiştir. Bu sergi vatandaşlarımızın demokrasiye sahip çıktığının kanıtıdır. O günü unutmadık ve unutturmayacağız” ifadelerinde bulundu.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş