YAKAKENT KAYMAKAMI GEMİCİ YE VEDA YEMEĞİ

......


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 13 Aralık 2016 03:00
Okunma Sayısı : 3421
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      Yakakent İlçe Kaymakamı Yusuf GEMİCİ’ nin görevinden ayrılması nedeniyle, kalabalık bir katılımla veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR ve eşleri, Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR ve eşleri, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA ve eşleri, Alaçam adliyesinden savcı ve eşleri, kurum amirleri ve personelleri, Mahalle Muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve Yakakent’ten esnaflar katıldı.


      Kaymakamımız Yusuf GEMİCİ’ nin ilçeden ayrılması nedeniyle düzenlenen yemekte, Daire Amirleri adına İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet ÖRNEK’ açılış konuşmasının ardından Kaymakamımız Yusuf GEMİCİ yaptığı konuşmada şunları söyledi:
    "Yakakent ve Yakakentlileri çok sevdim, görev sürem içerisinde bana yardımcı olan daire amirlerine, muhtarlara ve memur arkadaşlara çok teşekkür ederim. İlgi ve alakasını kesmeyen Yakakentlilere minnettarım” dedi.
      Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA Kaymakam Yusuf GEMİCİ’ ye plaket takdim etti. İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet ÖRNEK Kaymakam Yusuf GEMİCİ’ ye Daire amirleri adına hediye takdim etti.





LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş