YAKAKENT KARDEŞLİK ELİ PROJESİ


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 28 Temmuz 2023 11:03
Okunma Sayısı : 495
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Kaymakamlığı

YAKAKENT KARDEŞLİK ELİ PROJESİ

         Yakakent Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından YAKAKENT KARDEŞLİK ELİ PROJESİ başlatıldı. Bu projenin amacı ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek.

Projenin  Konusu: 

Hayırsever vatandaşlarımızın bağışladığı ikinci el ya da hiç kullanılmamış sıfır eşyaların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın belirlediği ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağlamak. Hayırseverlerin ve ihtiyaç sahiplerinin bir araya geldiği bu proje ile birlikte çok sayıda gönüllü ve bağışçılardan destek beklenmektedir.

Ne tür eşyalar bağışlanabilir: 

Elektrikli aletler, beyaz eşyalar, halı, mobilya grupları, oturma grupları gibi ev ortamında kullanılabilecek tüm eşya türlerinde bağış yapılabilir. Koltuk, çekyat, yatak, halı, ocak, fırın, masa, dolap, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, elektrikli süpürge vb. eşyalar buna örnek gösterilebilir.

Nasıl eşya bağışında bulunulabilir:

Yakakent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına şahsen müracaat ederek ve ya 0362 611 32 05 ve 0362 611 20 32 numaralı telefonlardan arayarak eşya bağışında bulunulabilir.

Eşya Bağışında bulunurken dikkat edilecek hususlar: 

Vakfımız sosyal yardım ve inceleme görevlisi personeller tarafından bağış olarak alınacak eşyanın işlevselliğinin kontrol edilmesi amacıyla bağışçı ziyaret edilecek. Kullanım ömrünü tüketmiş, kronik arızası bulunan ve ya tamir gerektiren eşyalar kabul edilmeyecektir.

Bağışların Teslimat Aşaması: 

Küçük boyuttaki eşyalar vakıf aracı kullanılarak, daha büyük boyuttakiler ise vatandaşlarımız ya da muhtarlarımızla işbirliği yapılarak ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilmesi sağlanacaktır.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş