YAKAKENT KARAABA ŞEHİT BAYRAM AKSU OKULUNDA İFTAR PROGRAMI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 03 Nisan 2024 23:59
Okunma Sayısı : 593
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

YAKAKENT KARAABA ŞEHİT BAYRAM AKSU OKULUNDA İFTAR PROGRAMI

       Yakakent İlçemiz Karaaba mahallesinde bulunan Taşıma merkezli Şehit Bayram Aksu ilk-Ortaokulunda Okul idareci, öğretmen, öğrenci, veliler ve yardımseverlerin katkılarıyla iftar programı tertip edildi. İftar programları birlik ve beraberliğin, birlikte paylaşımların olduğu, manevi güzelliklerin yaşandığı güzel etkinliklerdir. Böyle güzel bir etkinlik eğitim kurumlarının birlik ve beraberliğin yaşanmasındaki önemini gösterir. Bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde katkısı bulunan herkesi tebrik ederiz.

  Okul İdaresi yaptığı açıklamada; İftar davetimize katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Orhan Değer 'e, İlçe Jandarma Komutanımız Yasin Alper Aksu ya, okul müdürlerimize, misafir öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize katılımları için,

İftar programımıza destek veren ÇÖKEYAN MAHALLESİ PAYLAŞIM GRUBU YAKAKENT/SAMSUN dernek yönetimine, Karaaba Köyüm yönetimine, Karaaba muhtarı Erhan İKİZ'e, Sarıgöl Muhtarımız Emin Sevil'e, Mutaflı muhtarı Zehni Yılmaz'a ve hayırseverlerimize teşekkür ederiz dedi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş