YAKAKENT BELEDİYESİNDE TOPLU SÖZLEŞME İŞÇİLERE YÜZDE 81.80 ZAM YAPTI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 30 Ocak 2023 22:01
Okunma Sayısı : 768
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

Yakakent Belediyesi Personel Ltd. Şti. ile Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanlığı arasında imzalanan toplu iş sözleşmesiyle Belediye personelinin ücret ve sosyal haklarına toplamda yüzde 81.80 oranında zam yapılması kararlaştırıldı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma “Belediyemiz personelinin üyesi bulunduğu Hizmet-İş Sendikası ile yaptığımız sözleşmeyi bugün imza altına aldık. Ekiplerimiz ile birlikte halkımızın geleceği için gece-gündüz demeden sahadayız. İşte bugün sahada ve kurumumuzda ter döken emekçilerimiz için bir aradayız. Onların ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirmek için sendika yetkilileriyle birlikte uzun mesailer harcadık. İşçinin hakkını teslim etme noktasında tüm imkânlarımızı sonuna kadar zorladık. İşçi kardeşlerimizin yüzlerinin gülmesini sağladığımıza inanıyorum. İmzaladığımız bu sözleşme tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar. ” dedi.

Görüşmelerin hayırlı bir netice ile sonuçlanmasından mutluluk duyduklarını ifade eden Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, “Sözleşmemiz emekçi kardeşlerimiz, Sendikamız ve Belediyemiz için hayırlı uğurlu olsun. Yakakent Belediyemizdeki uyum ve birlikteliğin daim olmasını diliyorum. ” diye konuştu.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş