SİNOP DURAĞAN İLÇESİNDE OFF-ROAD VE ÇADIR KAMP ETKİNLİK PROGRAMI YAPILDI


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 07 Ağustos 2023 14:16
Okunma Sayısı : 813
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Durağan Belediyesi

SİNOP DURAĞAN İLÇESİNDE  OFF-ROAD VE ÇADIR KAMP ETKİNLİK PROGRAMI YAPILDI

      Durağan  Kaymakamlığı koordinasyonu ve Durağan Belediyesi organizasyonu ile 05-06 Ağustos tarihlerinde  Off-Road ve Kamp Çadır etkinliği düzenlendi

       05 Ağustos Cumartesi günü saat 16:00 ile 18:00 saatleri arası İkiz Göletler mevkiinde Off-Road araçları ile özel bir gösteri yapıldı, akabinde ise akşam Buzluk Kaltet Konağı mevkiinde kamp çadırları etkinliği düzenlendi. 06 Ağustos Pazar günü ise Saat 11:00-12:00 saatleri arasında Buzluk Kalfet Konağı mevkiinde Off-Road gösterisi düzenlendi. Etkinliklerde  Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakam Vekili Ahmet Berkay DENİZ, Durağan’a misafir olarak gelen Sinop Doğa Sporları Kamp Ekibi ile hasbihal etti. Kaymakam DENİZ, ardından gece yarısı Gerze Doğa Sporları Kamp Ekibi ile müzik dinletisine eşlik etti ve dışarıdan gelen ekiplere ve emeği geçenlere teşekkür ederek hediyeler takdim etti. Durağan’a misafir olarak gelen Doğa sporları tutkunları ve kampçılara  yemek ikramında bulunuldu.

"Off-Road" etkinliği 2. Etap gösterileri Gökırmak deresinde hız kesmeden devam etti. Heyecanın zirveye çıktığı bu etapta hem Durağan’lılar hem de çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar unutulmaz anlara tanıklık etti.

Gösteri sonunda İlimiz Vali Yardımcısı, Kaymakam Vekili Ahmet Berkay DENİZ, Belediyemizle birlikte Off-Road ekibini Tarihi Durakhan’da ağırladı. Gösteriler için İstanbul, Bolu ve çevre illerden ilçeye gelen Off-Road ekibine ve gelen misafirlere teşekkürlerini iletti.





LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş