SAMSUN VALİSİ ORHAN TAVLI ALAÇAM DA İNCELEMELERDE BULUNDU


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Aralık 2023 20:35
Okunma Sayısı : 488
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Samsun Valiliği

SAMSUN VALİSİ ORHAN TAVLI ALAÇAM DA İNCELEMELERDE BULUNDU

        Samsun Valisi Orhan Tavlı 14 Aralık 2023 Perşembe günü Alaçam'ı ziyaret ederek ilçedeki Kurum ve Kuruluşlarda incelemelerde bulundu.

       Vali Tavlı ilk olarak Alaçam Kaymakamlığını ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı İlyas Acar ile ilçe kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin de katılımıyla ilçede devam eden yatırım ve projelerle ilgili toplantı gerçekleştirdi. Yapılan faaliyetler konusunda bilgiler aldı.

 Vali Orhan Tavlı, daha sonra Alaçam Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Vedat Özyılmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

  Vali Orhan Tavlı daha sonra  Alaçam Muhtarlar Derneğini ve Ziraat Odası Başkanlığını ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, tarımsal faaliyetlerin üretimi ve verimini daha da artırmak için yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

 Vali Orhan Tavlı,  Alaçam Belediyesini  ziyaret etti. Ziyarette, Alaçam Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen hizmet ve projeler görüşüldü. 

Vali Orhan Tavlı,  Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın babası Durmuş Bolat, annesi Döne Bolat, kardeşleri Sadık Emre ve Elif Bolat'ı ziyaret ederek, aziz şehidimiz için dua edildi.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş