ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE PAZARI SERGİ, PANEL VE ÖDÜL TÖRENİ 17 ARALIK’TA OMÜ AKM’DE


Haber Kategorisi : Bilimsel Haberler
Yayınlanma Tarihi : 13 Aralık 2021 15:25
Okunma Sayısı : 3313
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer



ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PROJE PAZARI SERGİ, PANEL VE ÖDÜL TÖRENİ 17 ARALIK’TA OMÜ AKM’DE

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Proje Pazarı ve Ar-Ge Buluşmaları-II Sergi, Panel ve Ödül Töreni 17 Aralık 2021 Cuma günü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. 

Önemli panel konuları ve panelistlerin katılacağı, ilk 10’a kalan projelerin sunumlarının gerçekleştirileceği etkinliğimizde ödül töreni yapılacaktır. 

OMÜ-TTO Ticarileştirme ve Pazarlama Uzmanı Sinan Tosun’un moderatörlüğünde Prof. Dr. Selim Aytaç ve Prof. Dr. Ali Kemal Ayan’ın panelist olarak katılacağı Karadeniz’in Saklı Değeri; Lif Bitkileri konulu panel, OMÜ-TTO Girişimcilik ve Şirketleşme Uzmanı Betül Aras’ın moderatörlüğünde Adapha Yapay Zeka Kurucusu Öğr. Gör. Sema Gül Türk, Lebleby Games Kurucusu Ercan Karabulut ve İlbeyli Mühendislik Kurucusu Abdurrahman İlbeyli’nin panelist olarak katılacağı Teknogirişimde İnovasyonun Rolü paneli ve OMÜ-TTO Patent Vekil Öğr. Gör. L. Çağla Koyuncu’nun moderatörlüğünde Mertech İleri Teknoloji Kurucusu Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz ve Sampa Otomotiv Patent ve Marka Vekili Erdem Şahinkaya’nın panelist olarak katılacağı Literatürden Pazara Bilginin Ticarileşmesi konulu panelin gerçekleştirileceği etkinliğimize davetlisiniz. 

Kayıt olmayı unutmayınız!

Kayıt linki; https://forms.gle/CDhSBtNMnBh5Lhb59



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş