O SES ALAÇAM ŞARKI YARIŞMASI YAPILDI

ÖĞRENCİLER ADETA HALKI ÇOŞTURDU


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 18 Mayıs 2016 03:00
Okunma Sayısı : 4117
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



    O SES ALAÇAM ŞARKI YARIŞMASI YAPILDI
         Gençlik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü  ve Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından  ’’O SES ALAÇAM  ŞARKI YARIŞMASI’’ programı düzenlendi.  Düzenlenen program Alaçam Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşti.



        ÖĞRENCİLER ADETA HALKI ÇOŞTURDU
 İlçe genelinde lise öğrencileri ve üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışma halkın büyük ilgisini çekti. Öğrenciler birçok yöreden şarkılar söyleyerek dinleyicileri adeta büyülerken zaman zamanda duygu dolu anlar yaşattılar.  Sunuculuğunu Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğünde Gençlik Liderliği yapan Ayhan SUNAR’da yaptığı programda salonda bulunan vatandaşları coşturarak eğlenceye renk kattı.


       Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent ŞENER; yarışmada öğrencilerin yeteneklerini konuşturduklarını belirterek "Bu tür sosyal faaliyetlerin öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktığını görüyoruz. Bu sebeple de medeni cesaret isteyen ses yarışmasını düzenledik, bu yarışmaya katılan bütün öğrencilere de ayrı ayrı teşekkür ederim dedi’’.


       Program sonunda yarışmada 1. olan Alaçam M.Y.O öğrencisi Tuna YILDIRIM’ın ödülünü Alaçam Kaymakamı sayın; Oğuz Alp ÇAĞLAR takdim etti.


 Yine yarışmada 2. olan Alaçam Şadiye-Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi öğrencisi Gönül Nur ÖZER’in ödülünü Alaçam Adliyesi Hakimi sayın; Ali Cihan YEDİYILDIZ takdim ederken,
 3. olan Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Dursun KOÇER’in ödülünü ise İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın; Sezai TURAL takdim etti.




        Bir ay önce Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürlüğü ve Alaçam Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen İngilizce Yarışmasında 1.olan Esra YEŞİLYURT’a Alaçam Belediye başkanı Hadi UYAR tarafından altın takdim edildi. Yarışmada 2.olan Aşksu ERDOĞAN’a Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent ŞENER tarafından altın takdim edildi. Yarışmada 3.olan Furkan KURNAZ’a ve Feyza Nur UZ’a Büyük Şehir Belediyesi Meclis Üyesi Dursun UZ tarafından altın takdim edildi.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş