İSTANBUL DA OTOMOBİL ÇAPMASI SONUCU YAŞAMINI YİTİREN 5 KİŞİ YAKAKENT TE TOPTAĞA VERİLDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 06 Mart 2024 15:12
Okunma Sayısı : 844
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

İSTANBUL DA OTOMOBİL ÇAPMASI SONUCU YAŞAMINI YİTİREN 5 KİŞİ YAKAKENT TE TOPTAĞA VERİLDİ

     5 Mart 2024 gecesi  İstanbul'da otomobil çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaşamını yitirmişti. Kaza Pendik Sultanbeyli TEM otoyolunda meydana geldi. Otoyolda karşıdan karşıya geçen 5 kişiye otomobil çarptı, Kazada Yakakent İlçesi Asmapınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı 4 ü aynı aileden beş kişi yaşamını yitirirken otomobil sürücüsü de ağır yaralandı. Kazada; Fatma Gürsoy (68) ile OKUR ailesinden  Şükrü (48), Melek  (44), Muhammet Alihan  (15) ve Ecrin Okur (11) hayatını kaybetti. 

     Bu feci kazada yaşamını yitiren 2 si çocuk beş vatandaşımızın cenazeleri memleketleri olan Yakakent İlçemizin Asmapınar Mahallesine getirildi. Mahalle camisinin avlusuna 5 tabut sırayla dizildi duruma şahit olan vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu, olayda bir aile yok olmuştu. Hem de kızlarının düğününü yapıp İstanbul' döndükten sonra bu olayın olması çok büyük bir acıya neden oldu.

    Asmapınar mahallesi Camiinde öğlen namazına müteakip yüzlerce vatandaşın katılımıyla Cenaze namazları kılınıp helallik alındıktan sonra birer birer mahalle mezarlığına defin  edildiler.

      Cenaze namazına Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma katılarak ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Mekanları Cennet olsun..



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş