İLÇE PROTOKOLÜ TARAFINDAN ŞEHİT HASAN HÜSEYİN AYDOĞDU'NUN KABRİ ZİYARET EDİLDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 13 Kasım 2023 18:32
Okunma Sayısı : 495
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

İLÇE PROTOKOLÜ TARAFINDAN ŞEHİT HASAN HÜSEYİN AYDOĞDU'NUN KABRİ ZİYARET EDİLDİ

          Elazığ ilinde bulunan Kabul Toplanma Merkezine katılan buradan sevk edilen askerlerimizi korumakla görevli iken 18 Eylül 2012 tarihinde Bingöl ili Kardeşler köyü mevkiinde hain terör örgütü mensuplarınca düzenlenen kalleş saldırıda 10 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Piyade Er Hasan Hüseyin AYDOĞDU'nun kabri ziyaret edildi ruhuna dualar edildi.

         Alaçam Kaymakamı Fatih KAYABAŞI, Kızlan Jandarma Karakol Komutanı Astsb. Kd. Üst Çvş Onur GÜMÜŞ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Emre KÖSEM ile birlikte ilçemiz Pelitbüküsekecek mahallesindeki Köy Mezarlığında bulunan Şehit Hasan Hüseyin AYDOĞDU'nun kabrine ziyarette bulundu. Şehidimizin kabrinin başında okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından tüm şehitlerimiz adına dualar edildi.

Programın devamında şehidin ailesine hane ziyaretinde bulunuldu. Şehit ailesi ile yakından ilgilenen , onların taleplerini dinleyen Kaymakam KAYABAŞI; " Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz en değerli varlıklarımızdır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır." dedi.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş