BAYIR BUCAK TÜRKLERİNE YARDIM KAMPANYASI

SAMSUN -ALAÇAM MEMUR SEN DEN BÜYÜK YARDIM KAMPANYASI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Ocak 2016 02:00
Okunma Sayısı : 2689
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



        SAMSUN  Memur Sen  17 ilçe Temsilcimizin katıldığı başkanlar kurulunda  Bayır Bucak için yardım kampanyasının startını verdi.
Samsun –Memur-Sen ve İHH Temsilciliği öncülüğünde başlayan Suriye Bayır-Bucak Türkmenlerine un ve gıda yardımı yapılacak. Samsun Eğitim-Bir-Sen olarak bu yardım çağrısını cevapsız bırakmıyoruz ve bütün İlçe Temsilciliklerimizle un ve gıda toplama işine başlıyoruz. Bu kampanya yaklaşık 15 gün sürecek. Tüm Samsunluları bu çalışmaya destek vermeye davet ediyoruz. Peygamberimiz “Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir” buyuruyor.
     Haydi Samsun, Haydi Bismillah…
Cenab-ı Allah inşallah insanların en hayırlısının, insanlara hizmet eden olduğu anlayışı ile bu kervanın içerisinde şoför olarak, muavin olarak, ofis görevlisi olarak ve hayır hasenat sahibi olarak yer alan herkesin hayırlarını, hasenatlarını, niyetlerini makbul ve mükerrem eylesin diyoruz
       Yardımseverlik iyi değerlerin ve sahip olunan imkânların paylaştıkça çoğalacağına inanan erdemli insanların ortaya koyabileceği bir davranış biçimidir. Medeniyet inşasında yapılan yardımların boşa gitmeyeceği, sağlam köprüler oluşturacağı muhakkaktır.

Yardımlarınız için İrtibat Telefonları;Alaçam Memur Sen
Alaçam İrtibat:0532 508 4339


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş