ALAÇAM MTA LİSESİ ÖĞRENCİLERİ GEYİKKOŞAN DA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 17 Ocak 2024 18:13
Okunma Sayısı : 431
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

ALAÇAM MTA LİSESİ ÖĞRENCİLERİ GEYİKKOŞAN DA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI

       2023-2024 Eğitim ve öğretim yılının 1. dönemin son haftasını yaşadığımız şu günlerde okullarda daha çok sosyal etkinlik faaliyetleri yapılıyor. Okul idaresi ve öğretmenlerin liderliğinde bir çok sosyal faaliyet icra ediliyor.

       İlçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) öğrencileri Alaçam ilçemizin en güzel turistik alanı olan Geyikkoşan mevkiinde çevre temizliği yaparak önemli bir sosyal faaliyet örneği gösterdi. Günü birlik gezmek ve piknik yapmak için gelen bilinçsiz vatandaşların Geyikkoşan Mesire alanı ve sahil piknik alanına attıkları kağıt, plastik ve benzeri çöpleri büyük poşetlere doldurarak çöp konteynırlarına boşaltılar. Sadece piknik alanlarında değil deniz sahilinde de denizin attığı çöpleri  toplayan öğrenciler  çevreye duyarlılıklarını ortaya koydular.

       Bu güzel çevre etkinliğini düzenleyen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyor, vatandaşlarımızı çöplerini gelişi güzel yerlere değil çok sıklıkla konulmuş çöp kutuları ve çöp konteynırlarına atmalarını tavsiye ediyoruz.

  

 

  


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş