ALAÇAM MEMUR SEN İSTİŞARE TOPLANTISI ALAÇAM ÖĞRETMENEVİNDE YAPILDI

MEMUR SEN DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 30 Ekim 2015 03:00
Okunma Sayısı : 2541
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



           Alaçam Memur Sen İlçe teşkilatı İstişare toplantısı 30 Ekim 2015 Cuma günü saat 13;30 da Alaçam Öğretnmenevi toplantı salonunda yapıldı.Memur Sen'in İstişare toplantısına Samsun Memur Sen İl başkanı Nejdet Güneysu,Samsun Eğitim Bir Sen 1.nolu şube yönetim kurulu üyeleri Mustafa Gram ve Kazım Aygün,Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Alaçam İlçe temsilcisi Salih İleri,Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Hayri Soylu,Büro Memur Sen ilçe Temsilcisi Ramazan Çoban, toplantının açılış bölümüne Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaarslan,Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar,Yakakent Belediye BaşkanıHüseyin Kıyma,Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül,Yakakent Ak parti ilçe Başkanı Sefer Tek,Büyükşehir ve Alaçam Belediye Meclis üyeleri Memur Sen e bağlı birimlerin yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri katıldılar.



        Programın takdimini Alaçam Eğitim Bir Sen Yönetim kurlu üyesi Muhammet Çelik yaptı.



           Program açılış konuşmasını Alaçam Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İlçe temsilcisi Salih İleri yaptı.Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Salih İleri,Memur Sen olarak Alaçam'da 400 kişiyi aşan üyeye sahip olduklarını dile getirdi.Alaçam'ın en büyük sivil toplum örgütü olduklarını dile getirdi.Katılımın yüksek olduğu programda öğretmenevi salonunun yetersiz kaldığını Sendika ve Alaçam olarak daha büyük salonlara ihtiyaç olduğunu dile getirdi.





            Samsun Memur Sen İl Başkanı ve Samsun 1 nolu Eğitim Bir Sen Şube başkanı Nejdet Güneysu Yaptığı konuşmada;Memur-Sen olarak yürümemiz gereken hedefe yürümezsek bunun bedelini öderiz. Onun için Memur-Sen yaşanılan haksızlıkların , zulümlerin unutulmaması, unutturulmaması için tarafız dedi. Kamu çalışanlarının kılık kıyafetlerinden dolayı çalışma ortamı özgürlüklerinin  elinden alınmaması için tarafız. Okullara giden kız çocuklarının Üniversitelerden , Lise kapılarından döndürülmemesi için tarafız. e-Muhtıralar yayınlayarak, seçilmiş insanların itibarsızlaştırılmasına karşı tarafız. Bu ülkede çalışan kamu görevlilerinden iki kişiden biri , 850.000 kişi Memur-Sen üyesidir. 20.Yılda Millete Vefa buluşmasını yaptık. Bu toplantıya Sayın Cumhurbaşkanımız da katılıp bizleri onurlandırmıştır. Biz Alaçamda 500 e yakın üye ile eğitimde, sağlıkta, diyanet ve kamu alanında vatandaşın daha iyi hizmet alabilmesi için mücadele ediyoruz dedi. Barış, mutluluk ve huzurun devam etmesinden yana tarafız dedi. Memur-Sen olarak biz ideolojik kavgalardan değil, çalışanların hak, emek ve alın terinin karşılığını alması için mücadele ediyoruz dedi. Bu toplantımız birlik ve beraberliğimizi zirveye çıkarır dedi.







LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş