ALAÇAM GEYİKKOŞANDA ÜNAL KARAMAN BAŞPEHLİVAN

Finalde Osman AYNUR'u Yenerek Başpehlivan Oldu


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 06 Mayıs 2016 03:00
Okunma Sayısı : 7387
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



BAŞ GÜREŞ FİNALİNİN VİDEOSUNU OYNATMAK İÇİN ORTASINDAKİ OYNAT BUTONUNA BASINIZ (HD YANİ YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE İZLEMENİZ TAVSİYE EDİLİR)



      624.Alaçam Geyikkoşan Hıdırellez yağlı güreşleri 6 mayıs 2016 Cuma günü yapıldı.Aşırı yağışlar nedeniyle güreşler ancak öğlenden sonra saat 14:00 da başladı.Zaman sınırlı olması nedeniyle alanda yoğun bir güreş trafiği yaşandı iki güreş müsabakasını 1 hakemin yönettiği görüldü.



         Tüm müsabakalarda çok çekişmeli müsabakalar oldu.Baş Pehlivanlık müsabakalarında güzel maçlar vardı.Fakat Osman Aynur pehlivanın oldukça agresif olması seyircilerin tepkisine yol açtı.Çeyrek finalde Samsun lu Şaban Yılmaz la karşılaşan Osman Aynur'un çok sert el ense vuruşları sanki bir dövüş müsabakasını andırırken,sakin davranışları ve Samsun lu olmanın ağır başlılığı ile duruma ses çıkarmayan Şaban Yılmaz puanlama güreşte 1-0 kaybederek elendi.Daha sonra Murat Gençtürk ile karşı karşıya gelen Osman Aynur hakemlerin ses çıkarmaması üzerine el ense olayını dahada abarttı bu durum karşısında iki kez kule hakemlerine şikayette bulunan Murat Gençtürk itirazına olumlu cevap alamayınca protesto ederek maçı bırakarak güreş alanından ayrıldı.Bu durum seyircinin Osman Aynur'a tepkisini daha da arttırdı.Finalde Ünal Karaman ile Osman Aynur Mücadele etti,oldukça hızlı geçen müsabaka 6 dakikada Ünal Kramanın galibiyeti ile sona erdi.bu durum karşısında mücadeleden memnun kalmayan seyirciler bunca yıldır baş pehlivanlık mücadeleleri seyrediyoruz böylesini ilk defa görüyoruz bu nasıl baş pehlivanlık diyerek alandan ayrıldılar.


        Baş Pehlivanlık güreşlerinde Ünal Karaman 1.,Osman Aynur 2.,Ali Rıza Kaya ve Murat Gençtürk 3. oldular,Ödül törenine 3. olan güreşçilerin katılmadığı görüldü.1. Baş Pehlivanlık ödüllerini Belediye başkanı Hadi Uyar,Güreş Ağası Gebze Belediye başkanı Şadi Yazıcı,Ak parti İlçe Başkanı Av.Ali Şengül vediğer yetkililer verdi.





        Bugün yapılan Geyikkoşan güreşlerinde Alaçam Genclik Hizmetleri ve Spor Kulübü Sporcularından Hakan Yeşilyurt Deste Küçük Boyda 2. Kaan Helvacı Tozkoparan Boyunda 3. Uğur Yiğit'te Minikler Boyunda 3. olmustur.Kendilerini ve Atrenörleri Murat Sağlam'ı tebrik ediyoruz.












































LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş