ALAÇAM EĞİTİM-BİR-SEN YETKİLİ SENDİKA OLUŞUNU YEMEKLE KUTLADI

Eğitim-Bir-Sen Alaçam'da Yetkili Sendika


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 03 Haziran 2016 03:00
Okunma Sayısı : 2954
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



       Alaçam Eğitim-Bir-Sen Yetkili Sendika oluşunu Alaçam'da düzenlenen yemekli bir toplantıda kutladı. Program 1 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 17.30 da Alaçam Öğretmen Evi toplantı alanında yapıldı.




       Programa Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR, Alaçam Belediye Başkan Vekili Dursun UZ, Alaçam Belediye Meclis Üyesi Hasan ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mert ÇAYLI ve Ömer ŞENER, Samsun Eğitim-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Mustafa ÇELEBİ, İlkadım Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı İsmail FİDAN, Yakakent Eğitim-Bir-Sen ilçe Başkanı Kadir ÇAKIR, Çarşamba SGK İlçe Müdürü , Samsun Büro-Memur-Sen İl Yönetim Kurulu Üyesi Hacı ŞAHİN, Bafra İş Kur MÜDÜRÜ Yakup ERGENLİK, Büro-Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hüseyin YİĞİT, Alaçam Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın CANSIZ,Alaçam Belediyesi Muhtarlardan Sorumlu Müdürü Mustafa SÖYLEMEZ,Alaçam İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent ŞENER,  Alaçam Diyanet-Sen İlçe Başkanı Hayri SOYLU ve yönetim kurulu üyeleri, Alaçam Büro-Memur-Sen İlçe Başkanı Ramazan ÇOBAN ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Sen , Toç-Bir-Sen , Bem-Bir-Sen üyeleri ,Alaçam Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu ve tüm üyeleri ile üye yakınları katıldı.



       Program sunuculuğunu Eyüp GÜLER yaptı.




       Programda ilk konuşmayı Alaçam Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanı Salih İLERİ yaptı. Tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. 2016 yılının kendileri için çok önemli olduğunu ve Alaçam'da Yetkili Sendika olmaları nedeniyle bunu tüm üyeleriyle birlikte bu akşam kutladıklarını dile getirdi. Memur-Sen'in ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu , 1 Milyon üyeye sahip olduğunu ve bünyesinde yer alan 11 sendikanın ülkemizde Yetkili Sendika durumunda olduğunu dile getirdi. Eğitim-Bir-Sen olarak ülke genelinde 402.165 üye ile tüm eğitim çalışanlarının %50 sinin üyeliğine sahip olduğunu ,Türkiye'de 79 ilde Yetkili Sendika olduğunu dile getirdi. Samsun'da Eğitim-Bir-Sen'in 7583 üye ile Yetkili olduğunu, Alaçam'da ilk defa bu yıl Yetkili Sendika olduklarını, Alaçam Eğitim-Bir-Sen olarak 181 üyeye sahip olduklarını dile getirdi. Alaçam'da Yetkili Sendika olmada çaba gösteren yönetim kurulu üyelerine, okul ve işyeri temsilcilerine ve tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyor , Yetkili  Sendika olmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.





       Toplantıda Alaçam Belediye Başkan Vekili Dursun UZ söz alarak Alaçam Eğitim-Bir-Sen üyeleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu , yetkili sendika olmalarını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.



       Programda Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR söz alarak ; Eğitim camiasının çalışanları ile bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.Eğitim Sendikalarının ayrıştırıcı değil birleştirici olmasını temenni ettiğini dile getirdi. Eğitim çalışanları olarak güzel projelerin ortaya konulmasını , yakın zamanda bir proje kapsamında Avrupaya yaptığı geziyi örnek vererek anlattı. Sivil Toplum Örgütlerinin eğitim ile ilgili çeşitli projeler yaparak eğitime katkıda bulunmaları gerektiğini dile getirdi.




       Programda konuşmaların ardından toplu olarak yemek yenildi, sohbet edildi. Gelecek yıla üye sayısının daha da artırılması temennisi ile program son buldu.





LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş