ALAÇAM'DA19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Mayıs 2024 23:35
Okunma Sayısı : 346
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Kaymakamlığı

                                                   

ALAÇAM'DA19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

        Alaçam’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. Yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanında Saat 09.30’da çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Cumhuriyet meydanında yapılan çelenk sunma programının ardından Cumhuriyet Meydanı -Bafra Caddesi Stad güzergahında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü Protokol üyeleri daire amirleri, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri sporcu, öğrenci ve halkın katılımı ile gerçekleşti. 

        Saat 10.30 da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ve İlçemiz Liseleri işbirliğinde hazırlanan kutlama programı Şehir Stadyumunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan’ın konuşması ile başladı. Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Haftası Turnuvaları Step, Aerobik Gösterisi, Gençliğin Ata’ya Cevabı, Wushu,Tekwondo, Güreş Gösterileri, Gençlik Konseri ve Muhteşem Final Sunumu ile coşkulu bir şekilde son buldu.  Ödül töreninde Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş