ALAÇAM DA VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2023 14:15
Okunma Sayısı : 386
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

ALAÇAM DA VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI 

        ÇELENK SUNMA PROGRAMI;

Ulu Önder Gazi  Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. Yılı Anma Programı kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni yapıldı. Çelenk Sunma Törenine Kaymakam  Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı İlyas ACAR, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Fatih KAYABAŞI ve Belediye başkanı İlyas ACAR'ın Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi.

Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirle devam etti. Çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Program öğrencilerin gölge tekniği ile birleşik oratoryo gösterisi ile son buldu.

Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda yapılan programa Alaçam Kaymakamı Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı İlyas Acar, İlçe Jandarma Komutan V. Teğmen Tuncay AYVERDİ ,İlçe Emniyet Müdürü Ramazan AKTAŞ, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş