ALAÇAM DA ULUSLARARASI 5. NEYZEN TEVFİK KOLAYLI ŞİİR ŞÖLENİ

ŞİİRLERDEN BİR DEMET...


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 18 Mayıs 2016 03:00
Okunma Sayısı : 1888
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



       Uluslararası 5. Neyzen Tevfik Kolaylı Şiir Şöleni, Alaçam Halk Eğitim Merkezi Konferans  Salonunda yapıldı.Şiir Şöleni'ne başta Azerbaycan, Yunanistan, Makedonya, Türkmenistan, Özbekistan, Filistin, Mısır, İran, Kazakistan olmak üzere 25 şair katıldı. Şölende Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve Aaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar açılış konuşmalarını yaptılar.


.Şairler okudukları duygu yüklü şiirleri ile izleyenlere duygu yüklü ve güzel dakikalar yaşattılar. Şiir Şölenine Belediye Başkanımız Hadi UYAR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sezai TURAL,Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatadaş katıldı.

 

      Alçam Belediye Başkan UYAR yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Birçoğu yurt dışından gelen şair, yazar ve sanatçılarımıza, Bafra Musiki Cemiyetimiz Başkanı Namık Anarat ve yöneticilerine, Şiir Kulübüne ve tüm emeği geçenlere bu güzel etkinliklerden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.





      Belediye Başkanı Hadi UYAR, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat 'a İlçe Milli eğitim Müdürü Sayın Sezai TURAL ve Belediye Meclis Üyeleri ise gecede emeği gecen şairlere çiçek taktim ettiler.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş