ALAÇAM DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 24 Kasım 2023 15:58
Okunma Sayısı : 470
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

ALAÇAM DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

           24 Kasım Öğretmenler günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Alaçam Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunma programına İlçe Milli Eğitim Müdürü  Resul Özkurt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Okul ve Kurum Müdürleri, Öğretmen ve öğrenciler, siyasi parti  temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

                24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili ikinci program saat 11.00’da Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Program Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlendi.

Düzenlenen programa; İlçe Kaymakamı  Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı İlyas ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT, Kamu Kurum ve Kuruluşu Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT'un günün anlam ve önemini belirten konuşması, adaylığı kalkmış öğretmenlerin yemin ettirilmesi, Kaymakam Fatin KAYABAŞI tarafından emekli öğretmenlerimize  hizmet şeref belgelerinin takdimi, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam eden program, öğretmenler tarafından hazırlanan mini konser dinletisi ile son buldu.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş