ALAÇAM BÜRO MEMUR SEN DEN ERKAN BİRYAN A VEDA YEMEĞİ

......


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Eylül 2015 03:00
Okunma Sayısı : 2538
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



Samsun Büro Memur-Sen Yakakent İlçe Temsilcisine Veda etti

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabiber, Yönetim Kurulu üyeleri Osman Çırak, Hacı Şahin ve Kazım Alakuş’un katılımı ile, yıllardır Büro Memur-Sen Yakakent İlçe Temsilciliği görevini yürüten Erkan Biryan’ın Van’ın Gavaş ilçesine Malmüdürü olarak atanmasından dolayı, Alaçam İlçe Temsilcisi Ramazan Çoban’ın ev sahipliğinde, Alaçam Memur-Sen Temsilcisi Salih İleri, Alaçam Diyanet-Sen Temsilcisi Hayri Soylu, Büro Memur-Sen Bafra Temsilcisi Hüseyin Yiğit, SGK Çarşamba İlçe Müdürü Mehmet Acar, Alaçam Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener, Alaçam İcra Müdürü Bilal Güleç, Alaçam Adliye işyeriTemsilcisi Gökhan Daban ve sendika üyelerinin katılımı, ile Alaçam İlçesinde veda Toplantısı düzenledi.

Şimdi birlik zamanı, kardeşlik zamanı,

Karabiber, Terör olayları nedeni ile üzüntüsünü paylaşarak,” Türkiye’nin her değerlerine önem veren yetkili sendika olarak, Terörün her türlüsünü kınıyoruz, Şehitlerimize Allahtan Rahmet, Ailelerine baş sağlığı diliyorum. Gazilerimize acil şifalar dilerim. Ülkemizde kaos ortamının yaratılmasına sivil toplum kuruluşu olarak asla izin vermeyeceğiz. Şimdi birlik zamanı, kardeşlik zamanı, “diyen karabiber sözlerine, ”Yıllardır Alaçam İlçe Temsilciliği görevini ifa eden Erkan Biryan kardeşimizin yeni bir göreve atanması nedeni ile toplanmış bulunuyoruz. İlimizde olduğu gibi atandığı görev yerinde de başarılı olacağından eminiz. Kendisine yeni görevinde başarılar, ailesi ile birlikte sağlık başarı ve mutluluk dolu bir ömür dileriz. Katılımcılara Teşekkür ederim. Diyerek devam etti.

Birlikte çalışmaktan mutluluk duydum

Biryan, Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulunun düzeltmiş olduğu veda yemeğinden memnuniyet duyduğunu belirterek, Terör nedeni ile şehit olanlara Allahtan rahmet gazi olanlara acil şifalar dileyerek konuşmasına başladı. Katılımcılar teşekkür eden biryan, Birlikte çalışmaktan mutluluk duydum. İnşallah ileride tekrar birlikte çalışma ortamlarımız oluşur. Tüm katılımcılara ve Samsun Büro Memur-Sen yönetim kuruluna teşekkür ederim. Dedi.



       Alaçam Büro Memur-sen Temsilcisi Ramazan Çoban’ın açılış konuşmasında yıllardır Alaçam ve Yakakent Büro Memur Sen Temsilcilikleri olarak Erkan beyle çok uyumlu bir şekilde bir birimize destek vererek çalıştıklarını kendisine yeni görevinde başarılar dilediğini dile getirdi.Katılımcılara da teşriflerinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirtti.  Memur-Sen Alaçam Temsilcisi Salih İleri son günlerde ülkemizin çeşitli yörelerinde alçakça yapılan terör olaylarında şehit olan Asker,Polis ve diğer devlet görevlilerine Cenabı Allah'tan Rahmet Kederli ailelerine sabır yaralanan gazilerimize acil şifalar diledi.Bu terör olaylarını yapanları lanetledi.Erkan Biryan Müdürümüzün yeni görev yerinde başarılı olacağını temenni etti inşallah doğu görevini tamamladıktan sonra tekrar ilçemize gelerek görev yapar temennisinde bulundu.Kendisine yeni görevinde başarılar diledi.



          Van'ın Gevaş ilçesine Mal Müdürü olarak atanan Erkan Biryan yıllardır Yakakent ve Alaçam da çalıştığını bu yörede çalışmaktan mutlu olduğunu inşallah yine bu bölgeye tekrar dönerek çalışmak istediğini dile getirdi.Yıllardır Büro Memur Sen de sendikacılık yaptığını böyle bir gece tertip eden tüm arkadaşlara teşekkür ettiğini dile getirdi.



        Yemekten sonra Alaçam Büro Memur Sen İlçe Temsilcisi Ramazan Çoban,Memur Sen İlçe Temsilcisi Salih İleri Erkan Biryan'a Plaket İl Büro Memur Sen Yönetimi hediyelerini takdim ettiler.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş