30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINDA ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 01 Eylül 2023 11:29
Okunma Sayısı : 574
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Durağan Kaymakamlığı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINDA ŞEHİT KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

       Ülke topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı’ nın 101. Yıldönümü münasebetiyle, 30 Ağustos 2023 günü saat 10.30’ da, Sinop Durağan İlçesinde Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Kaymakamlık ve  Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal ve İstikbalimizin korunmasında vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşuna müteakiben İstiklal Marşımız okundu. İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli J.Asb.Kd.Çvş.Aydın KESER’ in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Sayın Cumhurbaşkanımızın 30 Ağustos Zafer bayramı  mesajı ve Milletvekilleri mesajları okunmasından sonra çelenk sunma töreni sona erdi.

         30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kaymakamlık Makamında gerçekleşen tebrikat töreninde İl Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili  Ahmet Berkay DENİZ ile Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN; Kurum Yöneticileri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlarımızın tebriklerini kabul ettiler.

        30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kaymakam Vekili Ahmet Berkay DENİZ; Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Kamu Kurum Yöneticileri ile birlikte Şehit kabirleri ziyaret edildi Şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu dualar edildi..



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş