YAKAKENT TE 23 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 23 Nisan 2023 22:36
Okunma Sayısı : 717
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

        23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Yurt ta olduğu gibi Yakakent ilçemizde de coşkuyla kutlandı. Ramazan Bayramının 3. gününe gelen Çocuk bayramı çocuklara çifte Bayramı yaşattı. Dünyada sadece ülkemizde kutlanan bu bayram Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün öncelikle Türk çocukları olmak üzere bütün Dünya çocuklarına armağanıdır.

         Yakakent İlçemizde '3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet Meydanında kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  İlçe programına geçildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek yaptı, öğrenciler tarafından şiirler okundu. Programda öğretmenlerin eğiticiliğinde hazırlanan ve öğrenciler tarafından sunulan müzik, dans, ritmik hareketler, Jimnastik, tekvando, halat çekme yarışı gibi  etkinlikler gerçekleştirildi.

       Programın sonunda İlçe Kaymakamı Addüssamed KILIÇ, Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK tarafından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Programa Protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş