VALİ ZÜLKİF DAĞLI ALAÇAM DA İNCELEMELERDE BULUNDU


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Nisan 2021 13:44
Okunma Sayısı : 1365
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

           Samsun Valisi Doç.Dr.Zülkif DAĞLI Alaçam İlçesinde İncelemelerde bulundu.

        Vali  Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında ,Alaçam ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen denetimler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında,İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, Belediye. Başkanı İlyas Acar ve ilçe müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

       Doç. Dr. Zülkif Dağlı;Bu akşam saat 19.00’dan itibaren ülke genelini kapsayacak şekilde uygulanacak olan kısmi kapanmanın, koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artışın önüne geçebilmek ve bayram sonrasında sosyal hayatımıza çok daha rahat bir şekilde devam edebilmemiz adına büyük önem arz ettiğini, devlet hastanelerimizde aşılama çalışmalarının gece 24.00'e kadar devam ettiğini hatırlatarak, vatandaşlarımızın istemeleri halinde aşılarını iftar sonrası da yaptırabileceklerini söyledi.

          Doç. Dr. Zülkif Dağlı,Alaçam semt pazarında esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar ve bereketli alışverişler diledi  vatandaşlarımızdan, vaka sayılarının kontrol altına alınabilmesi için ülkemiz genelinde bu akşam itibarıyla uygulanacak kısmi kapanma tedbirlerine hassasiyetle uymalarını ve bu süreçte zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş