ŞEHİT P.UZMAN ÇAVUŞ SAMET ŞEKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Haber Kategorisi : Bafra Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 07 Haziran 2021 17:22
Okunma Sayısı : 2016
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       Kuzey Irak’ta devam eden Pençe Yıldırım Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker (25)in cenazesi sabah saatlerinde askeri uçakla Çarşamba Havaalanına getirildi. Şehidi havaalanında sivil ve askeri protokolün yanında ailesi ve çok kalabalık vatandaşlar karşılayarak konvoy halinde Bafra'ya getirildi. Pençe Yıldırım Harekatı'nda el yapımı patlayıcının patlaması sonucu yaralanan sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker için Samsun'un Bafra ilçesinde Asri Mezarlık'ta cenaze töreni düzenlendi. Şehit Uzman Çavuş Samet ŞEKER burada düzenlenen törenin ardından göz yaşları ve dualarla Bafra Asri Mezarlığındaki Şehitliğe defnedildi.

       Bafra'da düzenlenen Şehidin cenaze törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, CHP Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Askeri yetkililer,Sivil Protokol üyeleri, ilçe kaymakamları, il müdürleri, ilçe belediye başkanları, Siyasi Parti ve Sivil toplum Örgütü Temsilcileri ile şehidin yakınları katıldı. 

      Şehidin Cenazesi defin edildikten sonra tabutuna sarılı Türk Bayrağı Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı tarafından Babasına verildi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş