SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DEMİR ALAÇAM VE YAKAKENT TE İNCELEMELERDE BULUNDU


Haber Kategorisi : Güncel Haberler
Yayınlanma Tarihi : 17 Ocak 2021 11:35
Okunma Sayısı : 1840
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR Alaçam ve Yakakent İlçelerinde Belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Demir Alaçam'da Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından  Akbulut Mahallesinde tamamlanan 1200 metrelik beton yol çalışmasını,SASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bafra caddesinde devam eden içme suyu alt yapı çalışmalarını, Alidedebölmesi Mahallesi'nde 3 bin metrelik yol genişletme çalışmalarını ve Tepebölmesi Mahallesinde  2 bin metrelik sathi kaplama yol çalışmalarını yerinde inceledi.Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.Bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarla sohbet etti ve onların dert ve isteklerini dinledi.  

       Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,Yakakent'e   Kürüz - Gürgenlik, Kayalı ve Mutaflı grup yollarında incelemelerde bulundul. Ziyaret kapsamında Kayalı, Mutaflı ve Büyükkırık mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

       Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR'in  Alaçam ve Yakakent İlçelerinde yaptığı incelemelerde ona İlçe Belediye Başkanları,Belediye Meclis üyeleri,Siyasi Parti Başkanları,Muhtarlar ve yetkililer eşlik etti..



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş