PİYADE UZMAN ÇAVUŞ MÜMİN ÇARKÇI SON YOLCULUĞUNA GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI


Haber Kategorisi : Samsun Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 01 Mayıs 2022 21:45
Okunma Sayısı : 1177
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Samsun Valiliği

       Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan 19 Mayıs ilçesinden kahraman hemşehrimiz P. Uzm. Çvş. Mümin Çarkcı göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

      Kuzey Irak'ta devam eden Pençe-Kilit Operasyonu'nda EYP patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mümin Çarkcı'nın naaşı askeri uçakla saat 16.00 sıralarında Samsun Çarşamba Havaalanına getirildi. Şehidin naşını ailesi, sevenleri askeri ve mülki erkan karşıladı.  Şehit askerin naaşı  Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Düzköy Mahallesi'ne getirildi. Şehit için Baba ocağında ailesi ve orada toplananlardan helallik alındı. Daha sonra cenaze namazı kılınan şehidin cenazesi mahalle mezarlığına defin edildi, Şehidin tabutuna sarılı Türk Bayrağı Vali tarafından Şehidin babasına teslim edildi.

        Şehidin cenaze programına Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Milletvekilleri, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Askeri ve Mülki erkan ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.  



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş