KARAHÜSEYİNLİ OKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 16 Haziran 2021 15:53
Okunma Sayısı : 2429
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

        İlçemiz Karahüseyinli İlk-Ortaokulunda Mezuniyet töreni yapıldı. Okulun Anasınıfı ve Ortaokul Sekizinci sınıflar düzenlenen Mezuniyet töreninde Kep fırlattı. Okulun Anasınıfından mezun olan minik öğrenciler seneye İlkokul1. sınıfa başlayacaklar, sekizinci sınıftan mezun olan öğrenciler ise Liselere giriş sınavı sonuçlarına göre değişik liselerde eğitimlerine devam edecekler.2020-2021 eğitim öğretim yılı Koronavirüs salgınının gölgesinde geçti, öğrenciler uzun bir süre yüz yüze eğitimden uzak kaldılar, çoğunluğu online eğitim gördüler sonuçta sınıflarını geçerek kimi bir üst sınıfa geçti kimisi de mezun olarak başka okullara gidecekler.

      Mezuniyet töreni Koronavirüs tedbirleri içinde maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapıldı. Programda dönem birincisi mezuniyet kütüğüne adının yazılı olduğu isimliği çaktı, mezuniyet pastası kesildi, öğrenciler hep birlikte kep fırlattılar.

       Okul Müdürü Bayram BİRCAN yaptığı konuşmada: Karahüseyinli İlk/Ortaokulu olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı anasınıfı İlkokul ve Ortaokul mezuniyet törenini gerçekleştirdik. Allah yolunuzu açık etsin çocuklar...Törenimizin  gerçekleşmesini sağlayan, emeği geçen tüm öğretmenlerime teşekkür ederim dedi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş