HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KAPSAMINDA HALK EĞİTİMİ MERKEZİNİN ÇALIŞMALARI SERGİLENDİ


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 01 Haziran 2021 21:23
Okunma Sayısı : 1629
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Sinop ili Dikmen İlçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde Dikmen Halk Eğitimi Merkezinin çalışmaları bir sergi ile tanıtıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Dikmen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü çalışmalarından oluşan sergi İlçe Kaymakamı Mehmet Nesip MAHİR ve Belediye Başkanı Adnan ACAR tarafından saat 10:30’da açılışı yapıldı. Sergideki çalışmaları ilgi ile inceleyen Kaymakam Mehmet Nesip MAHİR ve Belediye Başkanı Adnan ACAR el emeği ürünler ile ilgili kurs öğretmenimizden bilgiler aldı.

2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk defa kutlanmaya başlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Halk Eğitimi Merkezi çalışmalarının tanıtılması, hayat boyu eğitim faaliyetlerinin bilinirliğinin artırılması amacıyla Dikmen Öğretmenevi Lokalinde açılışı yapılan sergi gün boyu açık kalarak kurum ve kuruluş temsilcileri, davetliler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

 Kaymakam Mehmet Nesip MAHİR ve Belediye Başkanı  Adnan ACAR sergiyi gezdikten sonra 2020-2021 eğitim öğretim yılında okuma yazma belgesi almaya hak kazananların sertifika ve hediyelerini takdim ettiler.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş