DURAĞAN DA ŞEHİT AİLELERİYLE MORAL TOPLANTISI YAPILDI


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 12 Haziran 2021 22:08
Okunma Sayısı : 2392
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

     Durağan  İlçesinde Şehit Aileleri ile bir araya gelerek Çerçiler Jandarma Karakol Komutanlığı ev sahipliğinde, Durağan SYDV organizasyonuyla moral ve birliktelik yemeği verildi.

     Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Şehitler için okunan dualarla başlayan yemekte bir konuşma yapan Durağan Kaymakamı Ahmet TOZLU, Şehit aileleri ile programa katılanları selamlayarak, salgın sürecindeki şartların hepimiz için hafiflemesiyle ve toplanabilecek şartların oluşmasıyla ilk fırsatta buluştuklarını söyleyerek; her zaman Şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

       Programın devamında Kaymakam Ahmet TOZLU, Durağan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen  Beşir ALPAK' a Mardin İli Midyat İlçesine tayini çıkması nedeniyle plaket takdim etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. 

       Yemek Programına İlçe Kaymakamı Ahmet TOZLU, Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Cumhuriyet Savcısı  Enes Yakup ŞİMŞEK, Jandarma Komutanı Teğmen Beşir ALPAK, Emniyet Müdürü Rıdvan TURAN, Çerçiler Karakol Komutanı J.Asb.Kad.Üçvş. Mustafa ATAMER, jandarma personeli ve Durağan SYDV görevlileri katıldı.

Kaynak;Durağan Kaymakamlığı.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş