BAFRA DA KARPUZ HASADI DEVAM EDİYOR

...............


Haber Kategorisi : Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 29 Temmuz 2020 03:00
Okunma Sayısı : 1423
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



     Bafra Ovasında başlayan karpuz hasadı sürüyor.  Bafra İlçesindeki karpuz tarlaları İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim SAĞLAM v Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, Bafra Sebze Üreticileri Dernek Başkanı Süleyman TULUM, Sebze Hali Dernek Başkanı ve Üretici Murat ŞAHİN tarafından gezilerek incelemelerde bulunuldu.
            Konuyla ilgili bir açıklama yapan Samsun Valiliği Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim SAĞLAM da: “Bafra ovamızın verimli toprakları malumumuz. Murat bey ise bu İlçemizdeki örnek ve lider bir üreticimiz. Ziyaret vesilesiyle hem buradaki tarımsal faaliyetleri ve hem de sezonu olması itibarıyla karpuz hasadını yerinde değerlendirme fırsatımız oldu. İklim şartlarının etkisiyle bu sene verimde bir miktar düşüş gözlense bile fiyat açısından üreticimizin yüzünün güldüğünü gözlemledik. Hasadın tüm üreticilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

            Bafra Kaymakamı Sn. Cevdet ERTÜRKMEN de; Bafra’nın önemli bir üretim merkezi olduğunu, karpuzun İlimiz ekonomisi açısından değerli ürünlerden olup özellikle de Bafra karpuzunun tüketici kitlesinin ve pazar payının yüksek olduğunu vurgulayarak üreticilere iyi bir hasat sezonu diledi.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş