BAFRA DA HAFIZLIĞI MUHAFAZA HİZMETİÇİ EĞİTİM KURSU VERİLDİ


Haber Kategorisi : Hutbeler ve İbretlik Hikayeler
Yayınlanma Tarihi : 19 Nisan 2021 15:50
Okunma Sayısı : 1193
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

           Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından personelin mesleki gelişim faaliyetlerini artırma kapsamında Bafra'da düzenlenen “Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu” sona erdi.

Başlangıçta yüz yüze olacak şekilde planlanan ve başlayan kurs korona tedbirleri kapsamında İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman DİNÇER, Uzman İmam Hatip Abdullah ASLAN ve İmam Hatip Kadem ASLAN tarafından çevrimiçi olarak düzenlendi. 

Kurs bitiminde  İlçe Müftüsü  Necmettin KAYAR Başkanlığında oluşturulan komisyonda kursiyerler sınava tabi tutuldu. Yapılan sınav sonucunda kursa katılan ve başarı gösteren kursiyerler katılım ve başarı belgeleri almaya hak kazandı.

Belge takdiminde konuşan İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR :”Başkanlığımızın düzenlediği ve görevli eğitici hocalarımızın rehberliğinde yürütülen ve sona eren kursumuzun verimli geçtiğine şahit olmaktayız. Sizler hafızlığınızı muhafaza konusunda sabırlı ve fedakarca çalışmalarınız karşısında büyük bir adım attınız. Temennimiz ve beklentimiz kurs süresince Öğrendiklerinizi uygulamanız ve hafızlığı tekrar ve muhafaza edebilme konusunda da bunu sürekli hale getirmenizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta böylesi faydalı mesleki gelişim eğitimi düzenleyen Başkanlığımıza, kursumuzda eğitimci olarak görev alan hocalarımıza ve sizlere teşekkür ediyor; sağlıklı günler diliyorum” dedi.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş