BACADAN ÇIKAN YANGIN TÜM DAİREYİ KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 17 Aralık 2020 22:01
Okunma Sayısı : 2371
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Gerze Belediyesi

Kış aylarının gelmesiyle birlikte maalesef baca tutuşmaları sebebiyle oluşan yangın vakaları da çoğalmaya başladı.

    17 Aralık tarihinde akşam saatlerinde Gerze İlçesi Karlı Köyü Merkezi’nde 4 katlı evde yangın çıktı. Fadime GÜLŞEN'e ait evde bacanın tutuşması sonucu çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye Gerze Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edilirken yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Yangında çatı ve 3 oda kullanılamaz hale gelirken, ölü ve yaralının olmaması en büyük temenni oldu.

       Olayı haber alır almaz İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA’yla birlikte Karlı Köyü’ne giden Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY yangını yakından takip etti.Orada evin sahibi Fadime GÜLŞEN’le sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı afetzede Fadime teyzeyi teselli verdi.

    Başkan ŞENSOY konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Kış aylarında baca tutuşması sonucu çıkan yangınlar maalesef sık yaşadığımız bir durum.Bugün de Karlı Köyü’nde bu sebeple çıkan yangın sonucu ekiplerimiz hemen olay yerine giderek yangına müdahale etti.4 katlı binanın en üst katında çıkan yangın sonucu çatı ve 3 odada hasar oluşurken, 2 oda hasar almadan kurtarıldı.Yangın uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.Tabi bu olayda en büyük tesellimiz Fadime GÜLŞEN’in zarar görmeden kurtarılması oldu.” Dedi.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş