ALAÇAMDA ÜLKÜCÜLER FERHAT HANTAL LA COŞTU

..............


Haber Kategorisi : Kültür ve Sanat Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 15 Mayıs 2017 03:00
Okunma Sayısı : 3009
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



     Alaçam Ülkü Ocakları tarafından “Maziden Atiye Bir Sevdadır Ülkücü Hareket” konserinde sevenleri ile buluşan Ferhat Hantal konserinde keyifli dakikalar yaşandı. Ülkücü hareketin yeni sesi Ferhat Hantal tarafından sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatması sevenleri tarafından tam not aldı.


Düzenlenen programa MHP Samsun Milletvekili ve Gurup Başkan vekili Erhan Usta, Alaçam Belediye Başkan Vekili Hasan Çelik, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı, Ülkü Ocakları Atakum İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı,


 Ülkü Ocakları Alaçam İlçe Başkanı, MHP Alaçam İlçe Başkanı Erdinç Gül ve çok sayıda davetliler katıldı. Açılış konuşmasını Alaçam Ülkü Ocakları Başkanı Hamit Duman yaparak şunları söyledi: Türk Dünyasının yiğit bozkurtları ve Asenaları Alaçam Ülkü ocaklarının hazırlamış olduğu “Maziden Atiye Bir Sevdadır Ülkücü Hareket” toyumuza teşrifleriniz bizleri onurlandırmıştır. Ülkü ocakları adı altında İlçemizde ilk defa böyle bir etkinlik yapıldığını ve bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini dile getirdi.


 MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve MHP Samsun Milletvekili ve Gurup Başkan vekili Erhan Usta kısa bir selamlama konuşması yaparak davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından Ülkücü hareketin yeni sesi Ferhat Hantal sahne alarak davetlilere bir birinden güzel türküleri ve oyun havaları ile davetlileri coşturdu.






LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş