ALAÇAM MEM ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET KAMPANYASINA BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR

SINIF TAM ÖĞRETMENİM TABLET BAĞIŞ KAMPANYASI


Haber Kategorisi : Eğitim Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 05 Ekim 2020 03:00
Okunma Sayısı : 2282
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      Dünyada ve Ülkemizde salgın olarak devam eden Koronavirüs salgın hastalığından dolayı okullarımızda Mart 2020 tarihinden bu yana yüzyüze eğitim yapılamamaktadır. Öğrencilerimizin eğitimlerinden uzak kalmamaları için çok değişik etkinlikler düzenlenmektedir. TRT EBA TV üzerinden dersler verilmekte, bunun yanında okullarımız internet üzerinden değişik sosyal medya imkanlarıyla öğretmenleriyle öğrencileri karşı karşıya getirerek canlı ders anlatımları sağlanmaktadır.
Fakat her öğrencinin derslere canlı olarak katılımını sağlayacak bilgisayar ve tabletleri bulunmamaktadır.Bu amaçla bilgisayar ve tableti olmayan öğrenciler için Alaçam Milli Eğitim Müdürlüğü ''Sınıf Tam Öğretmenim'' projesi kapsamında tablet bağışı kampanyası başlattı. Bu kapsamda vatandaşlar kişisel olarak veya kurum,kuruluş ve sivil toplum örgütleri olarak bu kampanyaya destekte bulunuyorlar.



Kampanya kapsamında Alaçam İlçe Müftüsü Orhan BAL başkanlığında Alaçam Din Görevlileri, Sendika temsilcileri ve Cami İmam Hatip görevlileri SınıfTamÖğretmenim projesi kapsamında bağışladıkları 18 adet tableti İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sezai TURAL'a teslim ettiler.
Yine Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığınca SınıfTamÖğretmenim projesi kapsamında bağışladıkları tabletleri İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL'a teslim ettiler.
İlçe Milli eğitim Müdürü Sezai TURAL tablet bağışındandolayı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ,Alaçam İlçe Müftüsü Orhan BAL başkanlığında Alaçam Din Görevlileri, Sendika temsilcileri ve Cami İmam Hatip görevlilerine ve vatandaşlara çok teşekkür etti




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş