ALAÇAM’IN ŞEHİRİÇİ YOL SORUNU VE MUHALEFETİN SUSKUNLUĞU

.......................................


Haber Kategorisi : Köşe Yazıları
Yayınlanma Tarihi : 24 Ağustos 2021 13:08
Okunma Sayısı : 2101
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

ALAÇAM’IN ŞEHİRİÇİ YOL SORUNU VE MUHALEFETİN SUSKUNLUĞU

Yaklaşık bir yıldır Alaçam’da doğalgaz çalışmaları nedeniyle şehiriçi yollar kazılmış fakat bir türlü tekrar tamir edilememiştir. Yolların bozuk olması nedeniyle kışın çamurdan yazın tozdan, topraktan çok büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Doğal olarak yolların bozuk olması ile ilgili Cumhur İttifakından ses çıkmıyor. Yapılan açıklamalar yolların yapılacağı yönünde fakat çalışmalar kaplumbağa hızında gidiyor.

Yapılan çalışmaları hızlandırmak için birilerinin durumu sık sık gündeme getirmesi ve eleştiri yapması gerekir. Bunu yapacak olan tabiki muhalefet.

Alaçam’a yolların bozuk olduğu dönemde Bazı siyasi parti başkanları, Milletvekilleri, İl başkanlı gibi siyasi parti temsilcileri çeşitli nedenlerle ziyaretlerde bulundular fakat hiç biri bu yol sorununu fark edipte bu nedir? niye bu yollar bir türlü bitirilemiyor? diyemedi. İlçedeki Muhalefet siyasi parti ilçe başkanlarından da  hiç ses çıkmıyor. İlçe başkanları sadece mili gün ve bayramlarda belediye hoparlörlerinde kutlama mesajları yayınlayarak seslerini duyuruyorlar.

19 Mayıs ilçesinde bir kamyon çöp bir alanda dökülmüş bir muhalefet partisi Milletvekili konuyu Meclis gündemine getiriyor ve konu ile ilgili haber metni gönderiyor, sayın milletvekiline Alaçam’ın şehiriçi yollarının durumunu da meclis gündemine taşımasını kendine cevap olarak yazdın, ses yok!!!. Sayın Milletvekili siz  Alaçam Uluçay kenarına dökülen çöpleri görseniz nerenin gündemine taşırsınız bilemiyorum.

 Alaçam’a bir siyasi parti başkanı parti binası açılışına geldi acaba demedi mi? bu şehir içi yolların hali nedir diye. 

Yine bir Muhalefet partisi Milletvekili ilçemizi ziyaret ediyor, ne şehir içi yolların durumu, nede Uluçay kenarındaki çöp ve molozların durumu sadece dere yatağının daraltılması ile ilgili durumu dile getirebiliyor. 

Bir başka muhalefet partisi il başkanlığı Samsun’daki futbol sahalarındaki çim alanlarına yapılan çim yamaların fotoğraflarını gönderip eleştiri yapıyor. Biz bırakın futbol sahalarının durumunu biz şehir ve mahalle yolların yama yapılmasıyla bayram ediyoruz.

19 mayıs ilçesindeki bir kamyon çöp, Samsun’daki Futbol sahalarındaki çim yamalar muhalefetin gündemine geliyor. Fakat Alaçam’ın yaşadığı sorunlar kimsenin ilgisini çekmiyor.

Adını duydum ama seyretmedim KUZULARIN SESSİZLİĞİ diye bir Amerikan filmi vardı isim olarak bu ona benziyor,

En iyisi  GÖRMEDİM, DUYMADIM, KONUŞMADIM...


Eğitimci-Yazar-Editör: Salih Z. İLERİ

e-Posta:[email protected]



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş