ALAÇAM E.ve S.K.K.KOOPERATİFİ KONGRESİNDE MEHMET AYDOĞDU GÜVEN TAZELEDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 15 Ocak 2023 16:53
Okunma Sayısı : 1144
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

    Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu 15 Ocak 2023 tarihinde saat 12.00 de Alaçam Halk Eğitimi merkezi Müdürlüğü Konferans salonunda yapıldı. Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Genel kurulda Başkanlık Divan seçimleri yapıldı. Yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporları okunarak üyelerin onayına sunuldu. Programda Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonu başkanı Fevzi APAYDIN   Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyelerini bilgilendirme konuşması yaptı.

       Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda daha sonra seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste halinde giren Mevcut başkan Mehmet AYDOĞDU 6. kez başkanlığa seçildi. Mehmet Aydoğdu başkanlığına yeni yönetim kurulu Vedat Özyılmaz, Mehmet Geveci, Turhan Uzunay ve Mehmet Çelik ten oluşurken Denetleme kuruluna Dursun Uyanık ve Naci İnce seçildi.

        Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kuruluna Türkiye Şoförler ve Otomobilciler federasyonu başkanı Fevzi APAYDIN, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile Kooperatif üyeleri katıldı.

HAYIRLI OLSUN....



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş